Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
sfeerbeeld

 


                    VAKKUNDIG   │  VERTROUWD  │  BETROKKEN


Vind je het lastig om je gewicht stabiel te houden?

Dit komt niet altijd doordat je teveel eet.

Vanuit mijn kennis en kunde begeleid ik jou naar een zodanige aanpassing van de voeding, dat er een reinigingsproces plaatsvindt, met verbranding van overtollige afvalstoffen, resulterend in een verbetering van de gezondheid en vaak een vermindering van het (over)gewicht.
Verder ga ik – indien nodig - via  onze Orthomoleculaire therapie  op zoek naar de oorzaak.
Daarbij behoren testen van de suikerspiegel, darmflora en hormoonprofiel ook tot de mogelijkheden.

Een veel voorkomende oorzaak van aankomen, en dan met name in het buikgebied, is een verminderde gevoeligheid voor insuline. Ook wel insulineresistentie genoemd. Hierbij reageren de cellen minder gevoelig op insuline, waardoor de alvleesklier aangezet wordt tot meer productie. In deze situatie wordt het teveel opgeslagen in de vorm van vet.
Ook kan het lichaam in de "spaarstand" staan door crashdiëten of kan de schildklier minder werken. Bijna altijd speelt voeding hierin een rol, vaak worden er onbewust verkeerde keuzes gemaakt. Soms heeft het lichaam hierin veel tijd en ondersteuning nodig, soms kan het met kleine aanpassingen snel resultaat geven.

Ons advies hierin is het bijhouden van een eetdagboek. Dat kun je meenemen tijdens de eerste afspraak en dat kunnen we samen doornemen.
Naast de adviezen en het aanpassen van het eetpatroon werken we met het EMS apparaat dat zorgt voor spierstimulatie voor het verlies van afvalstoffen en omvang. Ook als je niet kunt sporten door gezondheidsproblemen is dit een prima ondersteuning voor het verlies van centimeters en training van spiergroepen.

Het systeem stuurt een signaal direct naar de spieren met als instructie om een contractie uit te voeren. Nu kunnen de spieren werken om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te staan. Door elektrische stimulatie worden de spieren aangezet tot contractie en komen de afvalstoffen vrij. Belangrijk is om 1,5-2 liter water te drinken, om de afvalstoffen goed af te voeren.
Met een kuur van 12 behandelingen, kun je zo'n 30-35 cm in omvang kwijtraken. Wij combineren deze behandelingen met onze Orthomoleculaire Voedingsadviezen. De behandeling duurt slechts 30 minuten.

Wilt u meer toelichting of een afspraak maken? Dan bent u altijd van harte welkom!